Instalacija grijanja


Ne pretjerujemo kada kažemo da je ispravan sustav grijanja jedan od najvažnijih elemenata Vašeg domaNe pretjerujemo kada kažemo da je ispravan sustav grijanja jedan od najvažnijih elemenata Vašeg doma, pogotovo kada uzmemo u obzir da grijanje zimi čini većinu troškova kućanstva. Neispravni i neodržavanji uređaji za grijanje, bez obzira na energent, nisu samo opasni za zdravlje, već i znatno opterećenje za Vaše financije. Zbog toga je pri adaptaciji bitno razmisliti koliko je postojeći sustav grijanja primjeren potrebama i mogućnostima korisnika.

 

 

 

Osim samih radova, naši će Vas zaposlenici rado uputiti kako pravilno održavati i koristiti instalaciju, te kako osigurati da ona što dulje vrijeme ostane učinkovita.Naša tvrtka izvodi kompletnu instalaciju plinskog grijanja ili preinake na dijelovima sustava, a postavljamo i podno električno grijanje. Svi su elementi koje pri tome koristimo provjereni, sigurni i proizvedeni od renomiranih tvrtki.

Primjenom plinskih sustava grijanja možemo znatno racionalizirati potrošnju i izdatke, a prvi je korak zamjena starih uređaja onima veće učinkovitosti.Velik dio kućanstava u Hrvatskoj koristi plin kao energent za grijanje prostora.

Primjenom plinskih sustava grijanja možemo znatno racionalizirati potrošnju i izdatke, a prvi je korak zamjena starih uređaja onima veće učinkovitosti. Osim montaže samog novog bojlera, te njegovog priključivanja na prikladan dimnjak, mi sigurno i kvalitetno provodimo kompletnu instalaciju, sve do same postave radijatora. Pri tome mislimo na Vaše interese – pravilnom izvedbom, promišljenim planom razvoda, a po potrebi i izolacijom cjevovoda, osiguravamo dugoročnu isplativost Vaše investicije.

 

Električna energija je skuplji energent, ali je često rješenje!

Električna energija je skuplji energent, ali je podno grijanje ovog tipa estetski „najčišće“ rješenje: grijaće tijelo je skriveno, a brzo ga možemo postaviti pod gotovo sve vrste podova. Osim toga, razdioba je topline u prostoru grijanom podnim sustavom povoljnija nego pri uobičajenim tipovima grijanja.

Osim samih radova, naši će Vas zaposlenici rado uputiti kako pravilno održavati i koristiti instalaciju, te kako osigurati da ona što dulje vrijeme ostane učinkovita.

 

 

{fshare}