Priprema i planiranje


Priprema i planiranje važan su početni korak u slijedu radova adaptacije.Nakon dugog razmišljanja, priprema, preispitivanja vlastitih potreba i mogućnosti – odlučili ste se na adaptaciju kupaonice. Same pripreme za adaptaciju mogu trajati vrlo dugo, a mi -  kao izvođači, posjedujemo veliku želju i znanje da Vam u tome pomognemo.

Obratite nam se bez obzira na to imate li nacrt, odnosno jasnu ideju onoga što želite napraviti, ili ste još uvijek neodlučni. Mi ćemo korisnim savjetima i bogatim iskustvom rado sudjelovati u kreiranju Vaše vizije prostora, te prema konačnoj ideji izraditi troškovnik adaptacije.

Rado ćemo Vam preporučiti proizvođače i materijale koji su se tijekom našeg poslovanja pokazali kao najpovoljniji omjer cijene i kvalitete, te ako je potrebno - savjetovati Vas o načinu rješavanja pojedinih tehničkih ili funkcionalnih problema.

Priprema i planiranje važan su početni korak u slijedu radova adaptacije. Jasnom specifikacijom željenog stanja lakše je odrediti faze u kojima će se radovi izvoditi.

Kao budući korisnici prostora, trebali biste odlučiti koju opremu želite ugraditi u kupaonicu (kadu, tuš, bide i sl.), kao i informirati se o dimenzijama u kojima se ona nudi – kako biste pronašli optimalne elemente za svoju kupaonicu. Klijenti se obično odlučuju i za određene materijale, ali još jednom ističemo – podijelite li sve eventualne nedoumice s nama, vjerojatnije je da će konačan rezultat biti kvalitetniji.

Nakon uvida u postojeće stanje, te preciznog dogovora o tome što u kupaonici treba izvesti, koje materijale i opremu primijeniti, mi izrađujemo radni ponudbeni troškovnik. 

{fshare}