Izrada troškovnika

 

Kvalitetno izrađen troškovnik temelj je uspješnog odnosa između izvođača i stranke, a mi se ponosimo dobrom reputacijom već pri tom prvom koraku suradnje s klijentom.


Kvalitetno izrađen troškovnik temelj je uspješnog odnosa između izvođača i stranke, a mi se ponosimo dobrom reputacijom već pri tom prvom koraku suradnje s klijentom. Nema sumnje - ugovorimo li posao prema korektno i temeljito napisanom troškovniku, gotovo je sigurno da će po završetku radova obje ugovorne strane biti zadovoljne. Ako imate nedoumica oko pojedinih stavki, ne ustručavajte se pitati, ali učinite to na vrijeme kako biste svima prištedjeli novac i vrijeme.

 

Troškovnik obuhvaća sve radove koji će se u Vašoj kupaonici izvesti, a to su uglavnom:

-        radovi rušenja i demontaže,

-        vodoinstalaterski radovi,

-        radovi na instalaciji centralnog grijanja (plinoinstalaterski radovi),

-        elektroinstalaterski radovi,

-        zidarski radovi,

-        keramičarski radovi,

-        soboslikarsko-ličilački radovi,

Te u nekim slučajevima:

-        staklarski radovi,

-        stolarski radovi,

-        kamenopolagački ili neki drugi specifični radovi.

Osim toga, troškovnik obuhvaća i troškove korištenog materijala i ugrađene opreme koje dogovarate u suradnji s nama. Iako ste možda već ranije odlučili što i kako želite ugraditi u svoju kupaonicu, nije naodmet poslušati dobronamjeran savjet naših zaposlenika koji iz iskustva mogu uočiti potencijalne probleme Vašeg izbora. Stoga je važno da u adaptaciju uđete s povjerenjem i stajalištem kako je nama kao izvođaču u konačnici bitno Vaše zadovoljstvo, a ne samo materijalni interes.

{fshare}